maanantai 19. helmikuuta 2018

Rahka-omenapiirakka

Tekasin tuossa gluteenittoman ja munattoman piirakan. Hyvää tuli, mutta olisi saanut olla hiukan paksumpi, seitinohutkin käy.
Toisaalta koskaan ei tiiä kypsyykö kaurajauhoista tehdyt leivokset kuinka hyvin. Tää oli hyvä ja sovellettu versio.
Pohjasta tuli ihanan rapea, helppo ja nopea tehdä!

Tässä ohjetta:

1 tlk laktoositon maitorahka
3/4 - 1dl sokeri
2tl vaniliinisokeri
1 - 2dl kaurajauho
1tl vaniljasokeri

Päälle:

2 omenaa
kanelia ja kardemummaa maun mukaan

Sekoita ainekset keskenään ja levitä voideltuun piirakkavuokaan. Aseta kuoritut omenaviipaleet ympyräksi.

200 astetta ja alatasoon noin 30 minuuttia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti