tiistai 31. toukokuuta 2022

Ei rutiineja salilla, elämäntapa lihasvoimalla


Mulla on pari harrastusta jotka liittyy liikuntaan: pyöräily, punttisali ja vasta aloitettu twerkkaus. Pidän luonnossa liikkumisesta välineillä tai ilman. Koko perhe tykkää liikkua ja yhdessä retkeily on parasta. 

Multa on kysytty et oonko joku fitnessfriikki. Vastaus on aina et: en todellakaan.

Mulla ei oo oikeen koskaan ollu haluja lähtä mihinkää saleille kulkeen ja maksaa niistä. Kotua löytyy tarvittavat vehkeet kehon ylläpitoon. 

Mulla ei todellakaan oo mitään rutiineja puntilla tai jumpissani. Teen mitä milloinkin haluan ja voi olla helposti viikkojakin etten tee yhtään mitään. 







Reenistä tulee kyllä hyvä fiilis ja kehityksen näkee nopeasti. Silti en koe sitä niin mieluisaksi kuin pyöräilyn. Se on mulle todellinen elämäntapa ja tehokkain tapa liikkua lihasvoimalla.
2013 lähtien oon pyöräillyt aina työmatkat ja nyt maalla asuessa työmatkasta kertyy päivässä 32 kilometriä.
2019 laitettiin miehen kans uudet hybridipyörät ja siitä se mulla innostus kunnolla pyöräilyyn vain kasvoi. Halusin enemmän ja enemmän, sykkeet matalalla ja lihaksille hommia.






















Selvää on siis se, että polen kelillä kuin kelillä. Polen myös poluilla ympäri vuoden, maantiellä lukot kiinni ja pyöräkärryä vedetään myös kesät talvet. 3,5 vuotta on pyöräkärryä tullut vedettyä ja talvella laitettiin uudempaa versiota jossa on myös sukset.

Meren jäälle on helppo talvella mennä sen kans vaikka suksilla, lumikengillä tai ihan kävellen.




Välineitä on tullut kyllä hommattua sen mukaan ku alkanut lajit kiinnostaan. Löytyy retkiluistimia, suksia pertsaan ja luisteluun, normi luistimia, suplaudat, lumikengät ja rullaluistimet.


Perhe retket on kyllä mukavaa aina.











Vois siis sanoa, et urheilu on itelle tärkeetä mut ihan vaan hyvinvoinnin vuoksi teen mitä teen. Myös töissä tulee nostella juomadolleja ja maitolaatikoita joten pitää olla kohtuu kunnossa senkin puolesta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti