maanantai 28. kesäkuuta 2021

Kukka- ja eläinpuisto Escurial kutsui meitä

Olimme torstaina kello 11 menossa Suomen Tivoliin kun matkalla tajusimme alkaa tarkistamaan onko se jo auki. Harmiksemme Tivoli aukeaisi vasta kello 15 mikä ihmetytti meitä suuresti. Ei auttanut kuin keksiä toinen suunnitelma, sillä meillä oli myös poikien serkkutyttö yökylässä ja olis tosi kiva tehdä jotain erikoisempaa.

Päätimme suunnata Liminkaan Kukka- ja eläinpuistoon Escurialiin. Kukaan meistä ei ollut aikaisemmin siellä käynyt, joten se kuulosti erittäin mahtavalta suunnitelmalta.

Lämmintä oli 20 astetta eli ei liian kuuma, etteikö näkisi eläimiä ulkona kirmailemassa. Kassalta sai mukaan kartan johon oli merkattu kaikki eläimet ja Lintulat, olin yllättynyt kuinka paljon siellä oli nähtävää.



















Lapsilla kuin aikuisilla riitti katseltavaa. Nuorempi kurkisteli kärryistä ja tapitti kaikkea tarkasti. 
Oli mahtavia eläimiä ja erikoisia ääniä, olisin halunnut ottaa muutamia eläimiä kotia asti mukaan :D

Olimme jo kierroksen lopussa kun eläinpuiston työntekijä sanoi meille, että voisi hakea Jaskan (en oo varma nimestä) kylpemään.
Katselimme edessämme olevia uima-altaita ja ajattelimme että kilpikonna sieltä taitaa tulla, mutta työntekijä lähtikin toiseen suuntaan. Silloin alkoi jo vähän jännittään et mikä sieltä mahtaa tulla uimaan. 
Pian sylissä saapui musta kaunokainen, tai no komea Mustajoutsen.



Kotieläinpuistossa on myös: kioski, linnakahvila, useita grillipaikkoja, uimaranta, pomppulinna, leikkimökki, ratsastusta yms.

Myös yöpymiseen mökkejä, majoja, aittoja, tupia ja kamareita. 
Saunoja ja WC:tä alueelta kans löytää.

Helppokulkuiset reitit ja lasten rattaiden lainaaminen helpottaa kierrosta.

Mahtava paikka kerrassaan, suosittelen lämpimästi siellä käymään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti