keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

Curly Girl -metodin pauloissa


Curly Girl -metodi edelleen käytössäni ja toimii. Aivan en jaksa orjallisesti metodia noudattaa, kuten shamppoiden ja hoitoaineiden kanssa. Käytän mitä milloinkin haluan, nykyään kuitenkin enimmäkseen näitä: ⤵️



Kosteisiin sekä kuiviin hiuksiin laitan hiusnaamiota ja pellavansiemengeeliä. Puristelen liuoksen hiuksiin ja laitan nutturalle kiinni. 

Joskus jos kuivaan hiuksia hiustenkuivaajalla käytän puhalluksessa viileää vaihtoehtoa, ettei hiukset kärsi.

Vaikka itselläni on suht suorat hiukset, niin kyllä geeli auttaa saamaan upeat kiharat aikaiseksi. Helpottaa elämää kummasti kun ei tarvi keksiä mitä lätistyneille ja ohuille hiuksille tekisi. Tällä helpolla metodilla saa upeuksia aikaan jos vaan viitsii geelin keittää.


Pari vuotta oon geeliä käyttänyt ja huomannut kuinka hiukset on paremmassa kunnossa. Ei veny, eikä katkeile, myöskään kuivaa pehkoa ei ole enään nähty.

Miksi metodi kiinnostaa 

🌸 Et tarvitse monia erinlaisia hiustuotteita

🌸 Harjaa ei tarvita

🌸 Hiukset ei rasvoitu

🌸 Pesuväli kasvaa (jopa 5 päivää)

🌸 Helppoa -> näyttävät hiukset 

🌸 Metodi on hiusten kosteuttamista, joten hiukset ei näytä kuivilta eikä pörröisiltä (erittäin hyvä talvella ja kesällä kun kylmä ja kuuma kuivattaa hiuksia) 

Itsellä on toki päiviä jolloin en laita hiuksiini mitään muuta kuin shampoota, esimerkiksi mökille en ala raahaan törppöjä tai nuotiolla keitteleen geelejä. Välillä on hyvä antaa hiusten ”levätä”, eli antaa vain olla. 

Takkua saattaa syntyä ja ne on hyvä selvittää sormilla tai harvalla kammalla. Hiuksia ei kannata harjailla. Hiusten selvittämisen jälkeen, lisään geeliä kuiviin hiuksiin jolloin ne saa kosteutta. 

Joskus kun hiukset on suorana, yllätyn suuresti kuinka hiuksiin on tullut pituutta lisää ja latvatkin on hyvässä kunnossa. Saatan silloin tällöin napsia latvan tasaiseksi, mutta muutapa ei tarvitsekaan tehdä.




Kun löytää omiin hiuksiin sopivat tuotteet voi kiharoista saada todella näyttävät. Olen kyllä iloinen tästä metodista, joka oikeesti jopa pelasti hiukseni. 🙏


Joko olet kokeillut metodia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti