tiistai 14. huhtikuuta 2015

C-vitamiiini vaalennus

Elikkä hei! Perjantaina innoissani menin Prismaan hiusvärihyllylle ja tahdoin kovasti päästä eroon mun juurikasvusta ja mietin siinä tovin et mitähän sitä laittas. Huomasin sit siinä semmosen vaaleenpunaisen väripaketin ja aattelin että tuonhan mää ostan kun se on vaahtokin vielä niin ei varmaan ala päänahkaakaan kipristelleen.


Totta, ei alkanut päänahka huutaan hoosiannaa, mutta väriin en ollu tyytyväinen. Aivan liian tumma, aivan liian violetti ja kauhee!
Viikonloppuna sit koitin totutella asiaan, mutta ei siitä mitään tullu. Kävin lähikaupasta ettimässä c-vitamiinia, ei löytynyt mutta eilen sit ostin s-marketista ja vahvaa vieläpä.

Illalla sit aloin tositoimiin ja murskaan tabletteja, eka muovikassiin 30-40 kpl ja vasara esiin, ei muuta ku murskaan.  Hiljaisuus kerrostalossa oli jo alkanu ja meteliä lähti aika kivasti vaihdoin taktiikkaa ja hain keittiöstä morttelin ja sillä sai paremmin murskattua.
Kun kaikki on sileää murksaa sekaan vaan shamppoota, mitä tahansa ja tilkka vettä jotta seos on helppo levittää hiuksiin.




Tässä siis kuvia siitä miltä tukka näytti värjäyksen jälkeen ja oikeanpuoleinen kuva on otettu eilen ennen ku seos on päässä. Siniseen vaaleenpunanen ei onneksi tarttunu tiiä mitä siitäki ois vielä tullu. Onhan tuo tukka vähä my little ponymainen. Ainakaan ei oo enään sitä kauheeta juurikasvua!







Annoin seoksen vaikuttaa päässä 90 minuttia ja sitte pesin hyvin sen pois, lopuksi runsaasti hoitoainetta päähän.
Illalla ei vielä huomannut mikä mahtaa olla tulos, mutta tänään ku heräsin, se punainen kauhistus on poissa ja tukka on vaalea ! JESS!!




En  lähe enään ikinä sooloileen tuommosilla väreillä, onneksi se lähti kuitenki kotikonsteilla pois !

4 kommenttia:

  1. Waaat! En tiennykään että C-vitamiini toimii tolleen! Siistiä! :o

    VastaaPoista
  2. No en tiennyt minäkään ennen ku luin netistä vähä :D oon niin mielissään ku se punertavuus lähti vege : >

    VastaaPoista
  3. Oho, enpä ole kuullut koskaan c-vitamiinivaalennuksesta. Sitruunaasta kyllä, C-vitamiiniahan siinäki on. Uskaltaisikohan tuota kokeilla.

    VastaaPoista
  4. Kyllähän se kannattaa, itekki oon miettiny että laittas toisenki kerran niin vaalentas vielä enemmän. :)

    VastaaPoista