maanantai 13. huhtikuuta 2015

Kevättä yllä

Kevättä kevättä kaikille! Kelit ollu jo sitä luokkaa, että on voinut jo nahkarotsin kaivaa kaapin uumenista ja netistä tilattu riekalefarkut. Lippis ja kaulahuivikin löyty samaa kuosia, en oo aikasemmin kauheesti lippistä pitänyt, mutta nyt lähes joka päivä.
Töihin ku lähen laitan jalkaani uuet lenkkitossut, jotka sai Stadiumilta erittäin hyvään hintaan ja nyt jalat sit totuttelee niihin ja mahollisesti sit ens kuussa pääsis taas puolimaratonille. Noilla pinkeillä siis kulen, että paremmat kuiteski pitemmille matkoille.
Aluksi meinas tulla jalkapöytä kipeäksi, mutta pari lepopäivää ettei kävelly niin ei taas tuntunu missään.
Työmatka mulla on n. 3½km ja matkaan menee kävellä 25 min.

Leonista kuvaa Pääsiäisen aikaan, sorsat ois kiinnostanu vähä lähemminki.
 Tammikuusta asti ollaan ootettu serkkujen ja heidän heilojen kanssa, että millon päästään mökkeileen ja nythän se ens vklp ois tulossa! Eli viime lauantaina piti pyörähtää Haaparannassa reissu ja ostamassa Systembolagetista paljon tai no sopivasti siideriä ja kaikkia herkkujuomia.. Siellä se hintaluokkaki on pikkasen kukkarolle sopivampaa, kun tommonen Somersbykin makso vaan 1,50e ja sit semmoset 0,5l päärynäsiiderit 7% makso vaan 1,90e joten ei mikään turha reissu.
Nopsaa sit pyörähettiin Ikeassa ja sieltä mukaan lähti kaikenlaista pientä kuten paistinpannu+kansi, pari lasia, eteisen matto, korisysteemi vessaan ja no ei varmaan oikeen muuta.

Nyt jännittää sit koko viikko ku oottaa sitä mökkireissua paljuineen !




Tuommoisen lasin ostettiin ja eilen pitiki vähä smoothieta siitä testata, seuraavalla kerralla ehkä jotain drinksuu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti