perjantai 3. huhtikuuta 2015

Juurikasvun kans kamppailua


Sain perunanarsissin ja se tuoksuu aivan ihanalle. Tosi kaunis se myös on, jostain syystä se vähän nuupahti kun oli pari päivää ollut meillä. Jospa se toipuis ja antais tuoksua olohuoneeseen vielä pitkäksi aikaa.
Pääsiäisen aikaan käymme vierailemassa tutuilla ja syömme hyvin, joku päivä tässä tehdään lohta ja muuta hyvää ruokaa, katsotaan elokuvia ja ulkoillaan. Eipä sitä kummempia kuitenkaan, kunhan saa pari päivää vaan olla.

Jälleen palaan tähän ainaiseen ongelmaani eli juurikasvuun! Mikä neuvoksi kun en haluaisi käyttää kaupan hiusvärejä, sillä juurikasvu tulee niin nopeasti takaisin näkyviin, olisiko mitään luonnollisempaa vaihtoehtoa jolla sais juurikasvunväriä häivytettyä vai pitäskö vaan laittaa sit jotain väriä, oon miettinyt myös että tyvi vois tosiaan olla tummempi mutta kuitenkin liukuvärjätty... hmm taida oikeen itekkään tietää mitä haluan, juurikasvu yököttää mua :D Hopeashamppoo auttaa hyvin siinä mielessä, että ei oo semmosta keltasta vaan tuhkanvaaleaa joskus toki melkeen sinistä kun annan vaikuttaa liian kauaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti