lauantai 20. tammikuuta 2018

Räväkät räiskäleet

Päivällä oli semmonen fiilis, että nyt pitäisi saada kahville jotain herkkua. Tsekkasin kuivakaapin antimet ja hokasin heti, ettei lemppari leivokseen eli mokkapaloihin ole tomusokeria, se meni heti jäihin.
Jes, helpot ja maukkaat räiskäleet aina valmiina pannulle.
Netistä tsekkailin gluteenittomia reseptejä ja vähän sovelsin niitä, viimeksi räiskäleistä tuli tosi paksuja niinkö jotain kaurapuurotappileipiä. Kyllähän niitä nyt söi, mutta puuron maku oli voimakas.

Tässä reseptiä:

2 munaa
4 dl maitoa
1rkl tummaa siirappia
2 rkl öljyä
3 dl kaurajauhoa
1/2 tl suolaa
2 rkl vaniljasokeria

Vatkaa munat, maito ja siirappi. Lisää öljy ja loput kuivakamat.





Erinomaisia ja täyttäviä. Koskaan aikaisemmin en ole räiskäletaikinaan laittanut siirappia tai vaniljasokeria. Herkullisia kertakaikkisesti ja rapeita. 
Ai että, hetki aikaa itselle ja teki terää. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti