Jes, helpot ja maukkaat räiskäleet aina valmiina pannulle.
Netistä tsekkailin gluteenittomia reseptejä ja vähän sovelsin niitä, viimeksi räiskäleistä tuli tosi paksuja niinkö jotain kaurapuurotappileipiä. Kyllähän niitä nyt söi, mutta puuron maku oli voimakas.
Tässä reseptiä:
2 munaa
4 dl maitoa
1rkl tummaa siirappia
2 rkl öljyä
3 dl kaurajauhoa
1/2 tl suolaa
2 rkl vaniljasokeria
Vatkaa munat, maito ja siirappi. Lisää öljy ja loput kuivakamat.
Erinomaisia ja täyttäviä. Koskaan aikaisemmin en ole räiskäletaikinaan laittanut siirappia tai vaniljasokeria. Herkullisia kertakaikkisesti ja rapeita.
Ai että, hetki aikaa itselle ja teki terää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti