maanantai 8. tammikuuta 2018

Vaihteeksi muutto

Muuttohommiin päästiin jo paria päivää ennen kuun loppumista. Siskon kanssa kuskattiin sen autolla niin paljon kuin saatiin vain mahtumaan. Olihan meillä vaihteeksi ihan lystiä. Mulla oli etupenkillä säkkejä niin paljo sylissä, etten nähny mitään. Toisella kerralla oli laatikoita ja jotain irtaimistoa joita sain käsillä puskea takapenkille ajon aikana.
Lopulta päätettiin et hommataan kärry tähän hullujen hommaan. Pian serkkupoikamme tuli kärryn kans jeesiin. Montaa reissua ei tarvinu ajaa kun tavarat oli jo uudessa osoitteessa.
Pari päivää meni vanhan asunnon viimisten tavaroitten kuten varaston tyhjentämiseen ja loppusiivoukseen.


Leonilla ihan mahoton karvanlähtö 

 


Pinnasängystä laitan nyt kaks kuvaa, kun en oo laittanut ihan ekaa vauvan petiä eli laatikkoa.





Tällä hetkellä Iivo nukkuu meidän välissä unipesässä.


Tän kaapin päältä löytyy ihania tavaroita.  Hananaulakko etsii vielä paikkaansa, joten on tuolla. "Ei mainoksia" -kylttiä ei rivitalossa tarvi, joten seki on hyllyllä. Nuo pienet kengät on serkku hommannu baby showereihin Iivoa varten, joten odotellaan jalkojen kasvavan. Poron kello on muisto Leviltä. 




Kukat sai paikakseen Ikean hyllykön, joka laitettiin vaakatasoon. Sopii tosi hyvin tuohon ikkunan eteen. Hommasin uudet verhot, mukavaa vaihtelua. Ihanan kevyen oloiset ja valoisat.





Ai, että on mukavaa kun on omaa pihaa. Ollaan ihan mielissään tehty aina lumitöitä. Linnuillekkin hommattiin sapuskat pihalle. Pihalla on näkynyt monia lintuja mm. Punatulkkuja, mustarastas ja tinttejä. Etupihalla oli yks aamu ketun jäljet, joten semmonenki hiippaillut ympäristössä.

Kohta puolin voi alkaa suunnitteleen tupareita. Ei ollakkaan koskaan pietty niitä vaikka muuttoja on takana ainakin kolme. 

Meillä vietettiin 12.11.2017 ensimmäistä Isänpäivää. Tuore isä sai kahvit ja leivokset sänkyyn asti. Olin teetättänyt Ifolorilta canvastaulun lahjaksi. Idea lähti siitä, että isä ja poika laittoivat aina nenät yhteen, joten halusin tilanteesta kuvan ja seinälle. Lahja oli menestys!
Askartelin itse myös kortin, joka on tehty Ifolorinlaatikosta, jossa valokuvat saapui kotiin.
Mielikuvitusta käyttäen siitä tulikin melkoinen. Koitin piirtää Iivon käsistä ja jaloista ääriviivat melko huonosti onnistu, mutta Sain kuitenkin jonkulaiset.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti