maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsijäinen

Pääsiäisen päivät vierähtäny vauhilla lähes ohitte jo. Kaikkea mukavaa on kerenny värkätä ja hyvistä ilmoistakin nautittu. Keskiviikkona jäin parin päivän vappaille ja tuli kaverin kans käytyä lasillisellakin. Lauantaina sit menin iltavuoroon töihin ja kiirettä kyllä riitti. :) Meille oli töihin tullu myyntiin pari Sodastreamia joten pitihän semmonen ostaa itellekkin. Saa nähä miten sitä oppii käyttämään ja maistuuko ne edes hyvältä.
Töistä suoraa menin sitten työkaverin luokse ja valmistauduttiin sieltä City biljardiin, jossa jo muut työkaverit oli alottanu pelin. Oikeen rattosa meno siellä oli ja tuli vähän pelattua lautapelejäkin. Myöhemmin sieltä suunnistimme keskustaan ja siirryttiin hesen kautta baareihin.
Sunnuntaina matkustin tänne äitin luokse ja täällä oikein rennosti vietetty aikaa. On syöty maukkaita ruokia, tarjolla ollut lammaspataa ja tänään sitten lammaspihvejä perunoiden ja kaikkien muiden höystöjen kera. Ilmatki olleet sen verran loistavia, että on ulkonaki tullut oltua ja hakattu pihalta jäätä :) Vielä se kesä tullee, en malta oottaa. Mittariki näytti aurinkoon tänään jo +19 astetta ! Siskon kans tuli käytyä meren jäälläki kävelemässä ja minä jopa ajoin autolla ½ vuojen tauon jälkee. Olihan se hurjaa, mutta mukavaa pitkästä aikaa. Pääsis joskus vielä eroon ajopelosta :D





Nurmikko näkkyy jo



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti