maanantai 15. huhtikuuta 2013

Viikonlopusta pikkasen

Juupelis, viikonlopusta on selvitty ihme kyllä. Kaijan keikalla ei ollukkaa sit niin hauskaa ku ois pitäny olla. Jotenki olin huonolla tuulella siellä, ihmisiä oli tooosi paljon, ilmastoinnista ei ollu tietoakkaa ja ei nähny ja oikeen kuullukkaa mittää. Ähh. Mutta eipä siitä sen enempää. Breezerit kyllä maistu semmoselta esittelypisteeltä 5e kipale. :))
Eilinen meniki sit lähes lötkötellessä ja jäätelöä nauttien. Iltapäivästä pääs jopa ylös sängystä ja lähettyä vähä kaupungille kierteleen ja matkalla käytii vuokraa leffaki illaksi. Jonku tovin kierrettyä haettii Kauppuri 5:sta isot ranskalaiset mukkaan ja mentiin torille nauttimaan niistä. Nam nam. Lunta siellä oli vielä vaikka kuinka paljon ja yleensä vapuksi porukka kerääntyy sinne juhlimaan, saa nähä miten käy tänä vuonna. :p
Tänään sitten töissä oltu reippaana ja nyt oon tässä...Mitähän sitä vielä tälle iltaa keksis, ei ehkä kummempia. Kuivattelis kamppeet ku tuo ihana kevätsää kastellu ne. Vettä satanu koko päivän ja loskaa tullee koko ajan enemmän ja enemmän.
Tuli tuossa mieleen, etten oo vähään aikaan virkannukkaan mitään. Pitäs koukku kaivaa taas esiin ja värkätä vaikka isoäidinneliöitä ja ainiii on yks mattoki kesken vielä.. hups :) Joku päivä kyllä taas värkätä niitten kans.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti