tiistai 16. huhtikuuta 2013

Hyvä päivä

Viime viikolla tosiaan tuli käytyä Mick´sissä muutaman kerran sovittamassa paria nahkatakkia, mutta jäivät vielä sillon rekkiin riekkumaan ku en ollu varma olisko kumpikaan hyvä. Tänään sitten päätin heittää talvitakin komeroon, joten piti hankkia kevyempää päälle. Mick´sistä sitte kävin ostamassa mustan nahkatakin jaa nyt se tuntu hyvältä ja tarpeeksi reilulta. :) JESS! Mukkaan lähti myös pari värikästä toppia.





Kotimatkalla pistäydyin viellä S-markettiin tarkistamaan olisiko lehtihyllyyn tänään ilmestyny uusi Novita. Siellähän se oli ja pakko oli ostaa ku niin huippu ohjeita täynnä. Kotiin päästyä mietin mitä alkas tekkeen ja ei tarvinu kauaa miettiä ku kello oli viis ja lankakauppa vielä tunnin auki. Mahollisimman noppeesti koitin lähtä pinkomaan ja aloin ottaa pyörää varastosta niin lukonosa jäi vaan kätteen ja lukko ei auennu, joten ei auttanu ku lähtä täysillä juoksemaan sinne. Hyvin sinne ehtiin kuitenkin ja aloin kerään koriin kutteita, lankoja ja koukkuja. Kahen kassin kans tyytyväisenä takasin kotiin. :)

Taisin pikkasen innostua lankakaupassa. On tuossa yheksi jos toiseksikki illaksi tekemistä : D
Olipahan viimein tullu kauppaan tuota Noodles kudettaki kun mulla on keskeneräisenä matto samasta kutteesta. Pääseepä tekkeen siiihenki muutaman kierroksen lissää. 
Tämmösen korinki oon jossain vaiheessa väsänny ja sisko halus ottaa sen omaan käyttöönsä.


Illasta tuli käytyä vielä reilun parin tunnin lenkillä ja teki kyllä hyvää. Nyt ei malttas mennä ollenkaa nukkumaankaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti