tiistai 26. maaliskuuta 2013

Raijruoho itämään ja räiskäleet pannulle

Nyt on sit rairuohot kasvamassa ja kukkaki sai mullat ruukkuunsa. Saa nähä kerkiääkö ruoho nousta pääsiäiseksi. 
Tuossa illasta tuli käytyä Prismassa ruokaostoksilla ja kätevästi ostoskassit lipui pulkan kyyissä. Alkaa tiet vaan oleen sen verran sulaneita tai ihan hiekotettuja ettei pulkka juuri liikkunu. :D Olin lähes varma, että Prismassa ois kans ollu tuplabonuspäivät ku meillä S-marketissa on, mutta eipä siellä ollukkaa,  hyvä oli kuitenkin käyä pyhiä varten jo ostamassa vähä enemmän ruokaa varastoihin. 
Maukkaita räiskäleitä helluki väsäs, aijj että oli hyviä kermavaahon ja hillon kans. Nam nam. Tullee niin viime kesä mieleen ku tehtiin räiskäleitä: mansikoiden, kermavaahon kans ja aurinko paisto lämpimästi terassille. mm. Vielä se kesä tullee, toivottavasti. Ei kyllä aamulla tuntunu yhtään keväältä ku mittari näytti -16 astetta. Hyrr. Päivällä onneksi jo aika lämmintä, mutta ei tohi laittaa vielä nahkatakkia ja tennareita päälle. 
Muuten ollut tänään mukava päivä vaikka väsyttiki aamusta ku piti herätä niin aikasin töihin. Päikkärit kuitenki teki terää. Ja kiva ylläri palakkanauhassaki ku tulospalkkiota oli tullu niin se on aina mukava juttu. :) Järkevästi miettiä  sille käyttöä. 
Huomisen jälkeen pääsis pariksi päivää vappaille ja tekis vaikka jotain oikein maukasta ruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti