tiistai 2. helmikuuta 2021

Yöhulinat

 


Tämä naksusuu on täsmälleen samanlainen tapaus kuin isoveljensäkin oli. Päivät ollaan hyvin kilttejä, mutta kun päivä alkaa kääntymään ehtoonpuoleen on tilanne toinen. 

Nukkumaan ei missään nimessä haluta, ei myöskään päivällä. Enemmän kiinnostaisi katsella joka paikkaan ja puuhata leluilla. 

Edelleen yölliset kierimiset ja ryömimiset sängyssä jatkuvat. Pientä helpotusta auttaa se, että hän haluaisi nukkua mahallaan, mutta sekään ei sit pidemmän päälle houkuta. 

Viime yönä sain olla varmaan 200 kertaa kääntämässä häntä, kun huutaa mahallaan. Välillä myös ikeniä täytyy rapsuttaa ja muuten vain naureskella.

Pari yötä siis täysin valvottu, onneksi sain miehen tultua töistä nukkua melkein kolme tuntia ja tuntui että olis nukkuun vuoden. Niin makoisasti sitä nukahti että.

Kuukauden päivät tätä hulinaa on riittänyt öisin. Johtuu varmasti siitä, kun liikkuu niin mahdottomasti et vaikuttaa sit uniinkin. Päivällä ois parasta puuhata veljen kans.

Kohta pitääkin laskea pinniksen pohjaa alemmas, kurottelu alkaa kiinnostaan.

4 kuukautisella on kyllä kova kiinnostus jo muiden perheenjäsenten sapuskoihin. Yks päivä nappas mun banaanista ja silmät pyöreänä kattoo ja vaatii itsekin saada vähä leivästä palaa.

Puurot on aloitettu ja hyvin maistuu, maissinaksut on mukavaa sormiruokaa ja rapsuttelee kivasti ikeniä. Just muistelin et esikoisella oli ienharjasetti, mutta niitä ei oo nyt missään näkynyt, kun vauvaliike lopetti kaupungista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti