perjantai 16. huhtikuuta 2021

7 kuukautta ja vauhti kiihtyy

Eilen nuorempi pojista täytti 7 kuukautta. Saatiin neuvola-aika samalle päivälle ja asiat on sen verta hyvällä mallilla et seuraava neuvolakerta on 9 kuukauden iässä. Poika kasvanut kovasti ja oli esitellyt lähes kaikki uudet temppunsa.

Kotona saa olla laittamassa esteitä, ettei ihan joka paikkaan pääse menemään. Tokihan just ne paikat jotka on kiellettyjä kiinnostaa kaikista eniten, kuten takkahuone jossa on remontti kesken ja eteinen, sieltä  löytää koirien ruokailupisteen.

Keittiössä ei voi tiskikoneita tyhjentää tai täyttää jos poika on lattialla, syöttötuoli ei nappaa kuin pakollisissa tapauksissa. Sitterit ja muut huvipaikat jääny jo aikaa sitten historiaan. Tiskikoneeseen kiipeäminen on hänestä todella mukavaa.

Tukea vasten nouseminen on aloitettu kuukausi sitten ja nyt se alkaa meneen vaan hurjemmaksi, nimittäin tänään nousi sohvaa vasten. Aikaisemmin on riittänyt pöytä ja muut matalammat kohteet.







Viime viikolla ilmestyi alas eka hammas josta saimme kyllä kuulla, mutta lääke auttoi kipuun tehokkaasti. Hammasta pestään tietysti joka päivä ja harja tuntuu kivalta ikenissä.

Eilen siirsimme pojan toiseen huoneeseen nukkumaan, jos vaikka saatais nukuttua öitä paremmin. Ainakin eka yö oli melkosta laukkaamista, mut itkut jäi minimiin.


Iivon kans tää huoneeseen siirtäminen ei silloin auttanut mitään, mut tästä mulla on hyvät vibat.

Loppuun vielä muutamat kuvat viime viikon minireissusta tätini luokse maalle. Siellä riitti pojilla nähtävää käärmeistä vasikoihin ja sonneihin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti