maanantai 23. huhtikuuta 2018

Pieni ja kiitollinen

Tää on sit jännä juttu. Ollaan jo jonkin aikaa mietitty, että pitäisi hommata lasivitriini tai muu vastaava viinilaseille. Sinne voisi laittaa muitakin vähän hienompia astioita, kannuja, maljakoita ja mitä vaan vähän hienompia juttuja.
Tällä hetkellä lasit on juomalasien kanssa samassa kaapissa tosi ahtaasti ja kannut sun muun keittiön nurkassa olevassa kaapissa, joka on vain romua keräävä sanonko mikä.

Myös toinen juttu on kans. Harkitsimme hyvin pitkään kiikkutuolin hankkimista jo silloin kun olin raskaana. Vaihtoehtoja katselimme ja hyvinkin pieniä tuoleja on olemassa, mutta niissä sitten oli lyhyt selkäosa ja jalakset oli lyhyet eli ei varmaan kovin paljon olisi keinunu. Ehkä ne on enemmän sellaisia sisustuksen silmäteriä, ei niin käytännöllisiä.
Varsinkin kun Iivo oli pieni ja nukkumaan meno oli erittäin hankalaa olisi keinu ollut järkevä. Siinä olisi hyvin voinut keinutella ja rauhoitella.  
Silloin asuttiin vielä pienemmässä asunnossa, joten tila tuli vastaan ja vähän niinkuin unohdimme koko asian.

NYT tilanne on tämä: Ollaan saatu mieheni veljen perheeltä sellainen kaappi, joka sopii täydellisesti meidän olohuoneeseen ja siinä on lasiovet. Voidaan siis sinne laittaa lasit, maljatkot yms. Vielä ei ole kaappia asennettu paikoilleen, mutta toivottavasti pian.

Kiikkutuolin saimme myös heiltä ja se on mahtava. Hiomista ja uutta pintaa kaipaa, mutta sehän onnistuu kyllä.

Vuosia sitten mietimme miehen kanssa, että hankkisimme Fatboyn, eli nyt senkin aika oli tulla meille. On tää vaan niin ihmeellistä.

Eli ei voi olla kun tyytyväinen. Vähän niin kuin laittaisi tilaukseen asioita ja malttaa oottaa niin asioilla on tapana järjestyä.

Seuraavaksi voisin tilaukseen laittaa pienen sohvapöydän ja vanhat tikapuut. :)

Olohuoneessa vaihdoimme hieman järjestystä ja laitoimme melko ison pirtinpöytämme varastoon. Nyt huone on tilava ja järkevämmän oloinen.



Saatiin myös shakki, iPod, yleiskone ja ruohonleikkuri. Apua, mielettömiä juttuja kyllä. 


Plus vielä, tänään kun haimme ruohonleikkurin huomasin roskalavalla puisen puukorin, mikä se nyt on halkokori, jossa puita kannetaan. No, just semmosen, kantokahva oli rikki, mutta sepä ei haittaa kun siihen voi tuunata jonkilaisen.
Löyty myös jotain pientä. Pieniä tiukuja, joulukoristeita, sivellin. Niistä voi hyvin askarrella jotain tai kehitellä vaikka mitä.

Kyllä pieni ihminen voi olla onnekas, niinkö ois lotossa just voittanu.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti