torstai 3. syyskuuta 2015

Syksy toi tullessaan...

Noniin viime kerrasta taas vierähtäny tovi, mutta onneksi on syksy ja aikaa bloggailla ja keksiä kaikkia kivaa puuhastelua. Tänään innostuin kuvailemaan  tavaroita kotona ja kävin ostamassa värityskirjan. Tosi mukavaa värittää ja laittaa aivot narikkaan. Pikkutarkkaa se kyllä on, mutta oikein mainiota ajanvietettä.





Syksystä tykkään aika lailla, samoten alkaa tekeen mieli kokkailla erinlaisia kasviksia ja vihanneksia. Bataattia ja munakoisoa tulee harvoin tehtyä, joten ne on syksyn mukana tulleet ruokapöytään.
Ulkona alkaa näyttään kivalta kun lehet vaihtaa väriä ja aurinko paistaa kivasti, illat vaan kylmenee ja pimenee.





Siitä myös tietää että on syksy ovella kun alkaa käsityötarvikkeet pursoileen kaapeista ulos. On siis aika alkaa tekeen joululahjoja ja muuta pientä kivaa.
Keskeneräisissäkin töissä olisi vielä tekemistä, mutta ne saa nyt joksikin aikaa jäädä.




Iltaisin on mukavaa vaan lukea jotain lehtiä ja tsekkailla muodin perään. Myös blogeissa tulee vietettyä tunti tolkulla aikaa ja telkkari täyttyy uusista sarjoista ja muista hömppäohjelmista, joita taatusti tulee seurattua.

 Mut joo, kuvailu on alkanut kiinnostamaan taas aivan eri tavalla, oikeen pitää tavaroita ja huulia kuvata jotka on täynnä sokeria, mutta mitäpä sen on väliä.






Tässä tosiaan tää aikuisten värityskirja, aivan mielettömän hienoja piirroksia ja tarkkkaa saa värittää.. onneksi ei oo väliä miten värittää, jokainen tyylillään. Kirja tais maksaa 8,90e eli ei älyttömästi, puuväritki löyty omasta komerosta.












Tässä hedelmistä oikeen esillepanoa ja sisustusjuttuja sekä espressoa iltapäivällä. Ollaan tässä kuukaus sitte laitettu pikkasen kämppää uuteen uskoon ja laitettin huonekaluja uusiksi ja lamppuja ja sen semmosta. Huomenna voisin ehkä siitä kertoo enemmän.

Nyt iltapalalle ja viieltä ylös!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti