torstai 17. syyskuuta 2015

Saikkupäivät

Käytiin viikonloppuna taas mökillä ja taisin siellä viimestään vilustua. Mukavaa meillä kyllä oli, saunottiin ja nautittiin pimeistä öistä. Rapupyydykseen saatiin kolme rapua, jotka kuitenkin päästettiin takas jokeen.

 


Aurinko paistoi koko viikonlopun, jonka vuoksi puuhailtiin kaikenlaista ulkona. Koirat oli taas vauhdissa ja Töpö uskalsi vielä uimaankin vaikka vesi oli melko korkealla ja virta kova ja ei se kovin lämpimältä tuntunut kun kokeilin kädellä. 


Maanantaina menin töihin ja kotia ku pääsin niin kuumemittari näytti 37.5, aamulla tohtorin luo ja saikkua pari päivää, olo on sen verran parantunu ettei oo kuumetta ja ei niin tukkonenolo. Pää meinaa välillä olla kipeä, mut sen kans pärjää. 

 
Tässä ku on kotona sairastanut niin on tullu väritettyä ja katsottua leffoja. Tänään kaivoin ontelokuteet esiin, että joku päivä vois taas alkaa virkkaan jotain. Tekasin lasipurkin ympärille narusta kuosin, hyvin passaa.

 

 

Huomenna palaan takas töiden pariin ja koitan olla sairastumatta ennen joulua. Tuntuu että herkästi tuun nykyään kipeeksi. Ja ai niin, tuli tilattua uudet freddyt..Jiihhaa, en malta oottaa et ne saapuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti