perjantai 4. syyskuuta 2015

Kämppä uuteen uskoon

Tänään siivosin koko kämpän, vähintään kerran viikossa on imuroitava ja mopattava. Pölyä ja karvaa ilmestyy yllättävän nopeesti joka paikkaan ja sitte menee nenä tukkoon. On se vaan niin mukavaa sitte ku on saanu siivottua ja tuoksuu puhtaalta. Kynttilät päälle ja rentoutuun sohvan nurkkaan.

Tosiaan oisko joku kuukausi sitte käytiin Ikeassa ostamassa lamppuja, mattoja, tv-taso, kenkäteline ja yöpöytä plus kaikkea pikkukrääsää. Aateltiin laittaa kämppää mukavemman oloiseksi ja lamppuja ei oo yhtäkään ollu katossa ja ollaan sentään reilusti yli vuosi tässä asuttu. Lisäksi meillä oli vaan pieni baaripöytä ja siihen jakkarat niin Jyskistä ostettiin kunnon ruokailuryhmä että tulis keittiössä syötyä eikä olohuoneessa niinku jotku elukat.










Tää oli siitä erikoinen lamppu, että sitä voi säätää kuinka paljon haluaa valoa huoneeseen, eka kuvassa kaikista haaleimmalla ja vika kuvassa kirkkaimmalla.
Komean näköinenki se on ja toisena värivaihtoehtona ois ollu vihree.
Olohuoneesta löysi lamppu paikan ja tosi kätevä jos katotaan elokuvaa niin yleensä ei laiteta valoja ollenkaa niin tuo himmee on just sopivan himmee.






Tämmönen pieni ja söpö yöpöytä löysi mukaamme ja sen alle sopiva kori, vielä ei olla saatu vanhojakaan heivattua pois joten paikalleen se ei oo vielä päässy.

Tuossa alhaalla kuva ruokaluryhmästä, joka sopii meille tosi hyvin, pöydällä äitin tekemät tabletit :)



Ja olkkarin pöytä uusittiin vaikka ei varsinaisesti oltu sitä ostamassakaan, mutta tuo näytti jotenki tosi kivalle ja on korkeampiki ku aikasempi. Lisäksi päällä on lasi niin on helppo puhistaakki.

Niin ja tuo lankamattoki on Jyskistä ostettu, ihme ja kyllä se ei kerää juurikaan koirankarvoja, ois voinu olettaa että se ois täynnä niitä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti