keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Ristiäiset

Ristiäiset saimme viimein pidettyä 22.11. Pirtissä sai olla vain 20 henkeä koronan takia. Hieman meinas olla vaikeuksia miettiä ketä pyytäisi paikalle ja ketä ei. Muutamia peruutuksia tuli vielä juhlapäivänäkin, mutta tilanteen mukana pitää elää ja poika sai nimen, sehän se pääasia on.

Nimeksi tuli Oiva Ahti Oliver. Edelleen nimen kans sitä mieltä, ettei ole kovin suosittu. Muutama viikko sitten katsoin Iivon papereiden seasta jotain ja löysin sieltä lapun johon olimme eka raskauden aikana miettineet sekä tytön,-että pojan nimiä. Melkoinen ylläri oli, että paperista löytyi Oliver. Kumpikaan ei sitä muistanut mutta se on varmaan jäänyt siinä vaiheessa mielestä pois kun etunimeen emme halunneet R-kirjainta. 

Heinäkuussa lyötiin Oivan nimi lukkoon ja tilasin kakun päälle nimikoristeen. Se on kyllä upea ja tulee vielä pojan huonetta jotenkin koristamaan.

Juhlat oli oikein rennot ja herkkuja oli tietysti liikaa, koska ei osata pienelle porukalle tehä valmisteluja. Makeat kakut tilattiin Pulla Pirtiltä ja siskoni teki täydellisen voileipäkakun. Oikeen pappikin kehui sitä!

Koristeluja kahvipöytään olin tehnyt ja ripustin ikkunalle muutamat pom pomit. Kaikinpuolin mukavat juhlat.

Kastemekko oli sama mikä Iivonkin juhlissa. Mekko on palvellut myös minua ja siskoani aikoinaan. Mummoni on itse tehnyt mekon, joka on todella näyttävä.


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti