perjantai 10. elokuuta 2018

Vaihtamalla parani

Tovin aikaa oli mies käynyt tsekkailemassa erinlaisia autoja ja kerran sai minutkin huijattua mukaan. Mun mielipide oli, ettei autoa nyt tarvis vaihtaa. 

Loppupeleissä kun alkoi miettimään mitä autoon olisi tullut huoltohommia ja tuulilasin vaihtoa ja mitä kaikkea. Sanoin vaan miehelle että, isompi ehdottomasti et kaikki tavarat, vaunut, pinnasänky, koirat sun muut matkalaukut mahtuu kyytiin. 

Jos mä saisin päättää meille varmaan laitettas kunnon pakettiauto, jossa saa ylimääräiset penkit laittaa matalaksi, eikä olis tarvetta laskea joka senttiä kaikelle.

Sopiva auto löytyi Helsingin suunnalta ja siitä alettiin soitteleen ja tekeen kauppoja. Kätevää nykyään kun puhelimessa voi kaikki hoitaa. Sitten kun auto on kaupungissa voi käydä vielä koeajaan ja tietty nimet papereihin. 

Ei ihan heti uskois tästä uuesta et ois tilavampi, mutta kyllä se vain on. Uus on matalampi, leveämpi ja kontti iso. Just simppeli meille ja eipä tarvi heti olla vaihtamassa, kohta pari vuotta vanha vasta.




Saa nähä tohdinko ajaa tuolla. Vuosi sitten meillä oli Subaru kans, joka meni lunastukseen mut sillä kerkesin käydä ajaan. Kaksi Bemaria ollu ja kummallakkaa en ajanu, tai no tuolla joka meillä nyt viimeksi oli testasin kesällä mökkipihalla mut sitä ei lasketa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti