lauantai 17. kesäkuuta 2017

Kuulumisia pitkästä aikaa!

Heipparallaa! Taas muutama kuukausi vierähtänyt viime päivityksestä. En tiiä ees mistä aloittaisin.

Ainakin talvi meni tavaroita pakatessa ja uuteen kotiin päästiin vappuna muuttaan. Nyt meillä on ihana kämppä ja huomattavasti rauhallisemmalla alueella. Vielä osa tavaroista hakee omaa paikkaansa ja muutamat jätesäkit lähtee kirpparille viimestään syksyllä. Eiköhän tää pikkuhiljaa ala hyvältä näyttään.

Voisin joku kerta laittaakkin uudesta kodista päivityksen.

Kohta ois eka lomaviikko takana ja vielä kaksi edessä päin, syksylle jää vielä yks viikko. Lomasuunnitelmia ei oikeestaan oo sen kummemmin, mökillä tulee varmasti käytyä ja joitain pikku reissuja kun mieskin palaa jo maanantaina takaisin töihin.


11.6 oli äidin 50 -vuotis juhlat, jonne teimme siskon kanssa voileipäkakut. Ne olikin menestys vaikka yötä myöten niitä väännettiin. Gluteenittomia ja tavallisia, melkonen urakka mut tulipa tehtyä. Juhlat oli ihanat ja rennot.





Yläasteen jälkeen en ookkaan krepannu tukkaa, joten oli hauska pitkästä aikaa testata. Melkoinen työhän siinä oli, varsinkin kun raudasta osat lenteli pitkin kaakeleita ja sai nostella niitä kuumia paloja, tietenki kohtuu kiireessä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti