keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Partylitet saapuivat

Noniin, viimeinkin pääsen päivittämään tännekki. Muutot on nyt muutettu ja kaikki alkas oleen jo voiton puolella, mutta ekka aattelin esitellä Partylitet, jotka tulivat viime viikon lopulla. Posteljooni toi kotiovelle jättipaketin ja pakkohan se oli heti repiä auki vaikka oltiin justiin saatu melkeen kaikki kamat pakattua, mutta ei sille mahtanu mittää ku heti piti nähä ihanat kynttiläsomisteet.
Aikani siinä pengoin ja yritin ettiä kaikille tilaajille omat kynttiläjutut, kunnes meinasin alkaa itkeen ku ei löytyny ja kaikki oli sekasi ja hukassa. Näky oli tämä...


Onneksi kuitenki sain kaikki järjestykseen ja heti piti ottaa kaikki kynttilät esiin... MMmm, on ne vaan ihania ja meillä onki joka päivä kynttilät päällä. Tänään kävi paha moka, ku lähettiin salille ja salilla sitte kysyin mieheltä, että sammutettiinko me kynttilä ja meinas että eiköhän se oo ainaki jo sammunu. Noo menin sitte tunnin päästä kottiin ja siellä se kynttilä iloisena loisti olkkarinpöydällä.. HUPS!






Tässä näitä mun uutukaisia, uusiin meltseihin ei olla päästy vielä fiilisteleen ku bambunpalanen on vielä kuopassa :)
Ja noita sinisiä Tropiikin laguuni glolitejä on kolme kappaletta ja nuo on mun mielestä tosi kivoja ku ne hohtaa koko pituudeltaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti