torstai 4. heinäkuuta 2013

Uus koti kullan kallis

Jihuu, nyt alkas olleen uus kämppä aika hyvällä mallilla. Vielä toki muutamat säkit pitäs tyhjentää ja laittaa omille paikoilleen. Kattoo pikkuhiljaa loputki pois säkeistä, nyt vaan tuntuu että vois pikkasen rauhottua ku muuttohommia ja roudausta riittäny. Ihan kummallista ku täällä on niin hiljasta, ei viikonloppusinkaan kuulu ihan mittään ääniä. Aikasemmassa asunnossa seinät ja taulut helisi ku yläkerran herra kuunteli pikkasen isolla musiikkia ja millon mitäki siinä tiellä ja muissa taloissa tapahtu. Onneksi ei tarvi siellä enää asua. :)
Eilen vasta saatiin netti tänne ja tuntuhan mahtavalta päästä koneelle pitkästä aikaa. Pääsee tänne kirjotteleen kaikkea mukavaa.
Eilen ja toissapäivänä käytiin Stockmannilla ostamassa kotiin kaikkea uutta. Löyty pikkupyyhkeitä, keittiöön kello ja olkkariin kynttiläjuttu johon ostettiin myös pieniä valkosia  kiviä. Itelle sit löyty ihanat varvaskengät, joita oon jo pidemmän aikaa katellu siellä ja nyt viimein ostin ne ja aivan ihanat jalassa. Tottakai myös mölkky piti ostaa ku sitäki Juhannuksesta asti halunnu itelle, ekaa kertaa pelasin sillon ja tosi hauskaa ajanvietettä. Kauheen hyvin en siinä oo vielä pärjänny, mutta harjottelu tekee mestariksi.
Eilen sain/löysin kamojen seasta myös kameran, jota ollu niin ikävä ja raasu ei oo päässy vähään aikaa katteleen maailmaa ilman linssisuojaa, joten seki asia piti korjata ja ottaa asunnosta, kengistä ja kaikesta kuvia. :))
Maanantaina jäin lomalle ja aika heikkoa säätäki ollu, ja pitäs loma reissut alkaa suunnitteleen ja pistään pakettiin. Pari viikkua piän nyt ja loput kaks sitte syksyllä. Mukava jättää "säästöön" lomaviikkoja ja ihanaa kuitenki syksylläki olla luonnossa ja kuvailemassa. Pikkasen piristystä tulevaan talveen. Yök.




 



Laitettiin keittiöön tuommonen kaappi, johon mahtuu hyvin Tupperit ja muut muoviastiat. Ja tuohon päälle ja alemmille hyllyille voi hyvin laittaa karahveja ja kannuja. Saa nähä miten kauaa kaappi pysyy noin siistinä. Siihen on niin helppo jättää käsistä kaikenmoista tavaraa.

Keittiössä meillä on baarijakkarat ja korkea pöytä, joka vie aika vähän tilaa. Ihanat oranssit retroverho piristävät ilmettä. Eilen liimailtiin kalusteisiin huopatassuja, ettei hieno lattia raapintuisi piloille.
Pappa kävi eilen asentamassa meille lamppuja ja toi lahjaksi vasikan muotoisen maitonekan, siihen voi myös laittaa servettejä. Piti heti ottaa käyttöön ja joka kerta naurattaa ku siittä kaataa ja maito tulee sen suusta :D
Mulla on muutaman vuojen kulkenu mukana lasivitriini, joka alkaa hieman kärsimään kuskaamisesta, sillä takaseinä meinaa irrota. Alalasit on myös jääneet jonnekki matkalle, mutta eipä niitä tarvikkaan. Laitettiin vitriiniin punaviinilaseja, skumppalaseja ja muita hienompia laseja, joita ei usein tarvitse.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti