tiistai 16. heinäkuuta 2013

Syötteen mökkeily

Torstai iltana lähettiin sinne Syötteelle mökkeileen ja siellä oli tosi hauskaa. Käytiin kävelemässä Pytkynharjun pyrähdyksellä  kierros ja miehet siellä pikkasen kalasteli. Minä päätin sillä välin käyä kiertelemässä vähä kauempana ja tallentamassa kameraan muutamia otoksia. Siellä oli kyllä ihanat maisemat ja tosi lämmintä. 
Mulla oli varalta pussi mukana jos matkalla sattus oleen lakkoja, mutta ei näkyny muutaku varpuja. Ois ollu mukava saaha pieniki saalis pakkaseen talven varalle. 
Paistettiin makkaratki ja nautittiin olosta. Paljo oli kyllä muutaki porukkaa kiertelemässä reiteillä.









Mökin laijalla vieraili luonnonelukoita

 

Mökin lähellä oli lampi, jossa käytiin uimassa. Innostuin uimisesta niin paljon, etten meinannu millään lähtä pois. Kylmänä päivänä ilman lämpötila oli vaan +13 ja vesi +18. Ihmekkään jos ei halua tulla veestä.
Siinä oli ite mökki


 Söimme ja joimme hyvin. Tehtiin kodassa muurikalla pottuja, pihveljä, lättyjä, makkaraa ja mitä kaikkea olikaan mukana. Salaattia oli kans yllinkyllin. Ainaki tuli syötyä tosi hyvin.
Saunaki lämpes, joka päivä ja välillä sieltä mentiin uimaan ja takas saunaan uimaan...
Korttia ja mölökkyä tuli reissussa aika paljon pelattua. Siinä pihalla oli tosi äkäsiä muurahaisia, jotka puri nilkoista ja niitten takia pelini ei oikein onnistunu. :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti