tiistai 11. kesäkuuta 2013

Parin päivän löytöjä

Eilen töitten jälkeen käytiin kaupungilla katteleen löytyskö mittään shoppailtavaa. Ainahan toki jotain tarttuu mukaan ja tällä kertaa löysin aivan ihanan kukkaron. Oon jo jonku aikaa aatellu ostaa uuen ja piipahettiin sit Marimekon liikkeessä ja sieltä lähti mukaan "silmälasikukkaro" nimellä oleva pussukka. Mahtuupa paremmin kuitit mukaan entä siihen aikasempaan. 
Kävin myös Disturb liikkeessä, joka sijaitsee Pakkahuoneenkadulla. En oo ennen tienny moisen liikkeen olevan Oulussa ja sieltä löyty ihana turkoosi tuubitoppi. Takuulla ei jäänyt ainoaksi vierailuksi siellä. Vilkasin myös heidän verkkokaupan ja siellä oli lisää ihanuus vaatteita. 
Kaupungilta ku selvittiin piipahimme vielä jäätelökojulla syömässä kesän ensimmäiset jäätelötötteröt ja pitihän se ottaa isolla pallolla. 
Kotosalla päätimme pestä keittiön maton ja siellähän se saunassa vieläki kuivuu. Ihan mukavaa puuhaa mattojenpeseminen, mutta tulleehan siinä kuuma. Raikas ja puhtaantuoksu voittaa aina.
Sain eilen myös ravintolaan lahjakortit ku oltiin siellä puolimaratonilla. Joku päivä voiski lähtä ravintollaan ja muistella sitä tuskaa, mitä jalkaparat joutu viimisten 4 kilsan aikana kestämään.


Tänään töitten jälkeen aattelin käyä kirpparilla ja se meinaski olla aika hukassa. Viimein kun sen löysin niin kori alko täyttyyn kaikista ihanista jutuista. Löysin äitille tilkkukirjan, lankoja ja neuloja. Itelle tarttu mukaan Arabia kannu, purkki jossa on jonkin sortin köynnös päällä ja siksi se onki tosi kivan näkönen, lisäksi pitsiä löyty ja pari paitaakin. Oikein hieno Aarrearkku kirppis.












Tää harmaa paita oli kyllä siitä kiva, että siinä oli takana vetoketju. Muutenki tosi rennosti istu päälle.



Niin ja hinnatkaan ei ollu älyttömiä:
Kannu: 1.50€
Paijjat: 1€/kpl
Purnukka: 3€
Kirja: 6€
Pitsi: 7.90€
Langat: 1.60€/kpl
Neulat: 2.50€

Kannu oli kyllä mahtava löytö, oon mielissään siitä. Pieni halkeama siitä kyllä löyty, mutta ei se haittaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti