keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kippeenä

Jeppis maanataina se sit iski, flunssa siis ja piti lähtä työterveyshoitajalle. Pari päivää se kirjotti saikkua ja tänään sit ku olo ei oo yhtään helpottunu (pikemminki pahentunu) niin päätin mennä työterveyslääkärille. Siellä sit katottiin korvat, jotka hieman punotti, kuunneltiin keuhkot, tarkisti leuan alta jotain ja kurkkas suuhun. Poskista löyty poskiontelontulehusta, toisesta pikkasen enemmän ja siihen sain antibioottikuurin. Pari päivää sieltäki saikkua kirjotti. Mukava joka toinen päivä ravata tohtoreilla, eka pinkoa bussipysäkille ja sieltä kävellä vielä mukava matka ja eiku sama reitti uuestaan. Ei sitä tuommosella touhulla ainakaa parane. 
Tympiää ku yskä, kurkkukipiä, lämpöä, korvat lukossa, äänipainoksissa ja nuha. Semmoset 80 nessua jo menny näitten päivien aikana. Miten ja mistä sitä räkkää oikein tulee niin kauheita määriä. Yäk. Noo jospa tästä flunssasta pikkuhiljaa selviäis.



Jotaki positiivista kuitenki sohvalla makamisessa ollu. Piknikkiviltti saanu taas muutaman uuen neliön ja uusia lankojaki löyty lankakaupasta. Lisa langat oli 0,90€/kpl ja Ville lanka oisko ollu 2,90€. Ompa taas puuhastelua. 
Muutamat elokuvatki oon aikanikuluksi katellu, mutta alkaa jo tuntuu tylsältä. Haluan töihin ja ulos !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti