sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Sunnuntai

Tänään tullut vietettyä aika lepposta sunnuntai päivää. Oli mukava nukkua niin pitkään ku vaa huvitti ilman että herätyskello alkaisi soimaan. Kun oltiin herätty lähdimme kävellen Prismaan ruokaostoksille ja sieltä mukaan lähti mm. karjalanpaistin ainekset (kukkakaalta, tuoreita herkkusieniä, lanttua, porkkanaa, timjamia, rosmariinia ja papuja) ja kaikkea muuta perustarvikkeita.
Karjalanpaisti ei totisesti ole mikään nopeasti laitettava ruoka, sillä sen täytyy olla uunissa jopa kolmekin tuntia, oottelu kuitenkin palkitaan murealla ja maukkaalla ruualla :) Niin hyvää tämä ruoka on että jo toisen kerran tälle viikkua teen tätä ruokaa ja tosi kätevästi kun sekaan voi laittaa lähes mitä vain mistä tykkää :) Suosittelen.


Ennen
Jälkeen



Niin ja tänään mulle kävi pikku kämmähdys kun menin istuun wc-pöntön kannelle että leikkaan varpaista kynnet niin sehän kansi sitte hajos ja jotenki olin onnistunu saamaan jalan sinne pöntön veteen niitten muovipalasten kanssa :DD pikkasen nauratti, miten tuommosta voi etes sattua, mutta kai se oli niin laho tai minä liian painava :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti