keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Lankaa, maisemia, neliöitä ja ärräpäitä

Noniin vappaat alkaa oleen pikkuhiljaa ohi, mutta hyvät opit saatu isoäidinneliöihin vaikka aluksi meinas hermot mennä ja tuntu vaikeelta. Ei vielä tietoa mitä neliöistä tekis :)



Kolmesta eri väristä tehdyt neliöt näyttää kivoilta. Äitin tehdyt neliöt näytti tosi hienoilta ku oli niin värikkäistä langoista tehtyjä ja yhden neliön tekoon ei kauaa aikaa mennyt.
Ja kyllä nuo munkin neliöt alkaa näyttään paremmilta kun tekee vaan usiamman, jotku oli tosi löysiä mutta ajan kans sit :)

Sain tehtyä keltasta mattoakin ja jatkoin muutaman kierroksen pylväillä kun nekin opin äitin luona. Todella nopeasti meni kierrokset ja siinä samalla myös kude, työ toistaiseksi jää siihen. Pitäs siskon kanssa käyä kutomossa, jossa myydään edullisemmin kuteita kuin lankakaupoissa ja ostais kerralla paljon niin sais nopeasti paljon tehtyä ja aika kuluisi erinomaista vauhtia :)

Töpöki tutustu uuteen matonalkuun
Mattoa ajattelin jatkaa oranssilla kuteella, jolloin matosta tulisi mukavan pirtsakka.

Virkkausten väliin kerkesi käyä jopa pihallakin hieman kuvailmessa, sää nyt ei ollut kauhean hyvä kun tuuli niin paljon ja oli pimeää, joitakin kuvia kuitenkin tuli otettua.










Haukiputtaalta ku kotiutu niin postipaketti oli haettu ja ihana turkoosi paita ootti mua :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti