maanantai 24. syyskuuta 2018

Mahtava maanantai

Tänään heräiltiin kaikessa rauhassa vapaapäivään ja telmittiin kaikenlaista. Käytiin kävelyllä ja puistossa kiikkumassa. Matkalla otin muutamat luontokuvat. Voiko olla kauniimpaa kuin punainen ruskapuu.

Kotia palatessa tuli isäni käymään kylässä ja alkoi loihtimaan itse keräämistään sienistä sienisalaattia. 

Minä puolestaan vastasin kesteihin lähes yhtä kovilla panoksilla ja kaivoin jääkaapista Iivon mummun tekemät suolaiset piirakat kehiin joita jäi juhlista vielä muutamia. 
Pöytään vielä savukalaa ja leivät niin välipalat on katettu.




Jälkiruoaksi vielä kahvit ja monenlaisia kakkuja ja keksejä. Kyllä on ihmisellä hyvät oltavat.
Tovin vatsan sulattelua ja taas leikittiin. Iivo oli jälleen vauhdissa ja nauroi makiasti papan höpötyksille. Leikkiminen on ykkösjuttu ja kaikki pitää esitellä niin tarkasti kaikille.

Viikonloppuna tuli ihan vahingossa vanha piirustuslehtiö vastaan, jossa oli mun ja siskon teoksia ja myös isäni tekemä hirven vasa. Näytin teokset isälle ja hän alkoi piirtämään. Ei ollut kuulemma vähään aikaan piirtänyt mitään, mutta tuttu piirrustus sieltä saatiin kehiin. Pluto, jonka meille on muutamat sata kertaa lapsuudessa piirtänyt.

Minä sitten väritin sen ja laitoin kehyksiin. 

Mulla on ollut hetken aikaa jo isompi kehys komerossa, johon jotain laittaisin ja Iivon huoneeseen. Eipä tarvi enään miettiä mitä siihen laittaisi.







Nyt on komia taulu pojan huoneessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti