keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Mökkeilykausi avattu

Viikonloppua olimme viettämässä perheen kesken Oijärven mökillä. Iivo pääsi reilun 8 kuukauden iässä nyt sitten eka kerran mökkeileen. Olihan poika ihmeissään, mutta tosi reippaana. Sängyltä oli mukava nousta hirsiä vasten seisomaan ja tunnustella niitä.

Veden lämmittäminen pesuja varten onnistui uudella laitteellamme, risukeittimellä tosi nopeasti. Myös ruuat lämpesi ja paistui hetkessä. Mainio ostos ja siinä samalla apuna toimi trangian kattila ja paistinpannu.

Saunaa lämmitettiin joka päivä, eli myös lähtöpäivänä oli päästävä kylpemään. Saunaan on hommattu nyt isompi kiuas niin olihan mahtavat löylyt.
Uimassa ei kukaan tohtinut käydä. Lämmintä oli 18-20 astetta, mutta tuuli oli välillä melkoisen reipasta.

Iivolle saatiin kuin saatiinkin kasattua matkapinnis pienen äherryksen kanssa. Siellä nukkui ihan hyvin, mutta viereen oli jossain vaiheessa yötä päästävä niin kuin kotonakin on tapana.

Mahtavaa kun on jo niin vihreää ja lehdet puissa, sääskistä tietoakaan.




















Löysin ison tuohen johon kirjoitin mökkiläisille viestin.

Kesällä jossain vaiheessa uudestaan Oijärvelle. Pikkuhiljaa on alettava laittaan kamppeita jälleen kasaan kun ylihuomenna suuntaamme äitini ja siskon kanssa Syötteelle mökkeileen. Tottakai Iivo-poika mukaan.

Jes, mahtavaa. Kelejäkin luvananu hyviksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti