perjantai 27. maaliskuuta 2015

Värikkäästi kevättä kohti

Hellurei ja hyvää perjantaita! Nämä aurinkoiset päivät ovat saaneet minut jälleen virkkaamaan vilttiä jota olen tehnyt reilut pari vuotta, välillä se on ollut komerossa ja välillä taas työn alla. Illat menevät nopeasti kun erehtyy ottaa koukun kätteen, selkää ja hartioita alkaa särkeen, mutta ei malta lopettaa..
Tavoitteena olisi saada viltti kesäksi valmiiksi, lisäksi ajattelin ommella viltin alle tuulipukukangasta, jotta viltti ei kastuisi nurmella tai havut kiinnittyisi siihen. Lisäksi se olisi kevyt ja helppo kantaa mukana piknikeille.


Nyt ei sattunut oleen parempaa kuvaa keskeneräisestä viltistä. Töpö tykkää maata sen päällä vaikka silmukat vois lähtä karkuun.

Kevättä kohden on urheilukin alkanut maistumaan ihan erillälain. Kesäkuntoon on kova halu, vatsalihaksia tehhään lähes joka päivä. Tankotanssikin on vaikuttanut todella mukavalta, sinne vaan tosi huonosti meinaa saada varattua aikoja, varsinkin kun itellä saattaa olla iltaa ja aamua miten sattuu niin ei aina sit pääse. Ollaanki mietitty että jatketaanko vielä 10 kertaa joka maksaa 110e, kiinnostais tosi paljon kyllä, mietityttää sit vaan että miten tulee käytyä kun salikorttikin kuitenkin ja kelit alkaa ulkona koko ajan vaan paraneen, mutta eiköhän sitä aina sen verran aikaa löydy.


Muutama viikko sit tuli  tilattua vähän urheilukamppeita. Seuraavaksi pitäiski alkaa miettiin millaset juoksukengät hommais, sillä puolimaraton alkaa lähestyyn ja kengät pitäs sisäänajaa. Vanhoilla kengillä on jo 3 aikasempaa puolimaratonia kipitetty, niillä vois heittää jo vesilintua. 


Taas piti jalat alkaa huoltaa kun on niin kauheessa kunnossa talven jäliltä. Holika holikan baby silky foot one shot peeling kuorinnan avulla sai kuolleet nahat kyytiä. Nyt jalat on pehmoiset kuin mitkäkin.


Yks päivä käytiin siskon kans Ruskon uudessa 1kirpparilla, paljonhan siellä oli kaikenlaista tavaraa ja vaatetta, mutta tyhjin käsin lähettiin sieltä, ei oikeen ollut mitään mikä ois kiinnostanut. Sieltä ajeltiin sit Paljekirpparille ja sieltähän alkoi löytymään vaikka ja mitä vaatetta, farkut, kolme paitaa, toppi ja neule. Harvoin kyseiseltä kirpparilta lähtee tyhjin käsin, mutta on niinkin käynyt. :D


Toissapäivänä lisäsin alahiuksiin turkoosia suoraväriä ja hyvältä näyttää. 

Oikeen hyvää perjantaita ja viikonloppua kaikille ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti