maanantai 3. helmikuuta 2014

Loma kuulumiset

Loma viikko ois nyt takana ja olihan mulla hauskaa. Kerkesin tehä kaikenlaista kuten lenkkeillä, käyä salilla sekä kiipeilemässä. Loppuviikko menikin sitte siskon ja sen miehen muuttoavussa sekä äitin luona yökyläilyssä. Ei viikon aikana kerenny tulla ees tylsää vaikka vähä eppäilin, että mitä tuun viikon tekeen. Näköjään parhaiten aika kuluu kun ei tee minkäänlaisia suunnitelmia.


Partylite kynttilätkin saapui viime viikon puolella ja ihania tuoksuja on asunnossa leijaillut. Bambun tuoksuinen meltsi on aivan uskomaton, tahon heti lisää eri tuoksuja. Onneksi torstaina on seuraavat kutsut !

Eilen vietin sunnuntai päivääni äitinja siskon kans, kierreltiin kaupoissa ja löysin ihanan tehosekottimen, jolla voin tehä helposti smoothieta ja pirtelöä. Viimein sain ostettua myös etanapannun ja samantien piti käyä ostaan tarvikkeita iltapalaa varten. Harmi vaan ku joudun yksin herkutella ku tuo ukko ei suostu syömään niitä, jääpä ainakin enemmän mulle :)) Tein ensin valkosipulivoin ja laitoin sen pannun joka koloseen ja sinne sitte etana ja päälle koskenlaskijaa ja juustoa. Mahottoman hyviä.




Äsken otin taas etanapannun pois uunista ku eilen en jaksanu kaikkia tehä. Ne on kyllä hyviä välipaloja.

Tänään töitten jälkeen menin onnikalla suoraa kaupunkiin ja siellä käytiin kangaskaupassa katteleen verhokangasta olkkariin, mutta justiin ku löyty sopivan räväkkä kangas niin sehän jäi sitte 10 sentistä vajaaksi, joten sinne putiikkiin se jäiki. Harmittaa totisesti ku oisin halunnu tehä ne verhot ja sitte mun tuurilla käy just näin. Toivottavasti jostain löytys sopiva kangas. Harmissaan lähettiin sieltä ja Satsille tekeen sopparit ja reenaan. Kävelemällä sitte kotiin ja tässäpä sitä nyt ollaan.

Ainiin, ostin torstaina itelle uuen harjan ku kävin Stockalla. Ei katko hiuksia ja muutenki kulkee hyvin.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti