perjantai 13. syyskuuta 2013

Värkkäilyjä

Saikku senkun jatkuu, eilen kävin lääkärissä ja poskiontelotulehus löyty. Ääni onneksi on jo melkeen palautunut, mutta vielä on yskää ja räkä lentää. Rauhassa oltu ja levätty. Muutamat käsityötki saanu tekastua ja opettelin tekeen rusetteja. Tosi näppärästi haarukkaa käyttäen. Täältä löysin neuvot: https://www.youtube.com/watch?v=ngBPzOdFZpQ
 Mukava nuita on tehä ja nopeasti, voi johonki korttiin tai koriin ommella kiinni. :) Leon ollu kans innokkaana käsitöitten kanssa.








Sitte hyvä kun eilen lääkäristä lähtiin pysäkille niin huomasin ihanan putikin ja piti pikasesti siellä pyörähtää. Ihastuin siihen liikkeeseen samantien, siellä oli kaikenlaista sisustusjuttuja, astioita, kankaita, kukkapurkkeja, redro radioita siis ihan mitä vaan. Tyhjin käsin ei tarvinu pois lähtä. Mukaan lähti tuo rasia, sakset, muki ja rengas johon voi laittaa avaimia.

Heillä on myös kotisivut http://www.uuttakotiin.fi/ ja siellä on kyllä vielä enemmän kaikkea ihanaa kotiin. Suosittelen kaikkia käymään sivuilla, jos vaan tykkää tuon tyylisistä sisustusjutuista. :)



Toissapäivänä käytiin äitin luona ja siellä rehotti mahtavat yrtit. Poimittiin myös tyrninmarjoja ja omenoita.Paljon niitä olikin ja vielä jäiki.


2 kommenttia:

  1. Niin on :) Uuttakotiin myymälässä myyjä kertoikin hänen työkaverin suunnitelleen rasian ulkonäön itse. Eli ihan uniikki on.

    VastaaPoista