lauantai 10. elokuuta 2013

Kuulumisia ja kuvia

Hupsista, viime päivityksestä vierähtäny melkeen kuukausi, pahoittelut. Täällä uuessa kotona hääräilly ja laittanu tavaroita paikoilleen ja kyllähän tämä alkaa jo ihan kodilta tuntumaan. Oikein rauhallista seutua. Kävin pari viikkoa sitte Zeppeliinissä ja Suomalaisesta kirjakaupasta mukaan lähti Virkkukikirja. Erittäin hyvä kirja, jossa on selkeästi kerrottu korien ja muiden ohjeita kuvia käyttämällä. 28,90€ maksoi, joten ei mitenkään pahan hintanen.
Oon tässä miettiny sitä mun keskenerästä piknikvilttiä, että eipä tainnu tälle kesää valmistua. Jos talvella sais viimestään sen tehtyä niin ois ens kesäksi valmiina. Oon alottanu uuen projektin eli perusviltin tekemisen isoäidinneliöistä. Ainakaan ei tyssää siihen, että pitäs alkaa neliöitä yhistämään.



Jotenki erikoinen tuo vasemman puoleinen kuva, kun on tärähtäny ja epäselvä.
Kameran kans oon jonku verran kierrelly ja saanu ihan hienoja otoksia.
Ainii, tilasin netistä linssinpuhistimen kameralle ja tosi näppärästi saa puhistettua ja ei maksanu paljoa, n. 5e ja siihen postikulut.

Niin ja mitähän muuta sitä on tullut puuhailtua. Töissä tietenki käyny ja kauheesti ois hinkua alottaa salilla käynti näin syksyn tullen. Sinne lähteminen tuntuu vaan erittäin vaikealta ja siihen saattaa mennä muutamaki päivä ennen ku siihen asennoituu ja saa luut liikkeelle.

Syksyn ensimmäiset sienetki tuli poimittua viime viikolla, mutta ei vielä kauheesti ollu. Päivän sapuskat siitä kuitenki sai. Namm.


Tässäpä vielä minustaki kuvapäivitystä. Tuon huivin ostin Gina tricotista 5 eurolla. Tosi pirtsakan värinen.

Pittää koittaa kirjotella enemmän, ettei pääse tärkeät jutut kertomatta. Hyvää syksyn jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti