perjantai 17. toukokuuta 2013

Patio, matsi ja skumppa = vappaapäivä

Eilinen vapaapäivä meni mukavasti siskon kanssa. Lähtiin yhentoista aikaan pyöräileen keskustaan päin ja herättämässä siskon. Kahvien jälkeen kävimme kirpparilla, josta mukaan lähti muutama vaatekappale. Oli tarkotus käyä myös toisella kirpparilla, mutta ei sitte haluttu olla missään sisällä ku oli tosi mahtava ilma. Menimme Cafe Kulumaan nauttimaan kylmät siiderit ja siinä patiolla istuessa huomas, että nahka alko punottaan. :) Ahh, kesä ! jee


Siitä kun lähettiin jatkaan matkaa käytiin samalla irtisanomassa asunto ja nyt kovaa kyytiä etitää uusia asuntoja. Ajatus uuesta kodista yhdessä miekkosen kanssa kuulostaa hyvältä, mutta se ite muuttaminen ja roudaaminen... voi kauhia, tavaraa kertyny paljon ja alappa pakkaan kaikki. Yäk. Noo jospa se kävis nopeesti, ettei kerkiä ees ajatella mittää niin hyvä juttu. :)

Ennen peliä käytiin kämpillä syömässä siskon tekemää kalakeittoa ja mietittiin minne mennään kattoon matsi. Eka käytiin kattoon Vanhan paloaseman meininki ja sehän oli jo tupaten täynnä ja pöydissä oli `varattu´ lappuja. Suunnaksi Amarillo ja se oli aivan tyhjä, joten leiriinnyttiin kaikista lähimmäs valkokangasta. 
Porukkaa alko pikku hiljaa tuleen enemmän ja enemmän ja meki saatiin pöydän ympärille seuraa. Oikein mukava pariskunta ja heidän ystävä. Tuli ainakin naurettua vatsa kipeeksi heidän kanssa. Laitettiin siinä sitten vetoja pelin tuloksesta ja laitoin 4-3 Suomelle ja sehän napsahti sit oikein. Pöydän ääressä ollut mies palkitsi mut ja siskon aika ruhtinaallisesti skumppapullolla. Vaikka justiin oltiin lähössä syömään toisaalle ei tosiaan kehattu kieltäytyä palkinnosta. :) Pyyettiin vielä pari lasia tarjoilijalta ja annettiin pöydän muillekki naisille kuohuvaa. 

Seuraavaksi läksimme autokaistalle polkupyörillä hakemaan burgeria ja jäätiin syömään pöytäryhmän ääreen.   Ei ihan niin hyvää ollu mitä ois luullu, mutta kyllähän sen nälkään söi. :) 

 Olihan jännä peli, onneksi Suomi voitti ja lauantaina vastassa Ruotsi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti